Vinken Recruitment

persoonlijk advies

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar

Opdrachtgevers in accountancy- en belastingadviesbranche 
 

MIJN WERKWIJZE
 

Vinken Recruitment heeft jarenlange ervaring in de accountants- en belastingadviesbranche, waardoor ik je kan ondersteunen bij het optimaliseren van de personele bezetting. Ik weet hoe belangrijk het is dat de juiste kandidaten geselecteerd worden, zodat kantoren zich kunnen richten op andere werkzaamheden. Of er nu gezocht wordt naar een starter, een specialist, een manager of een vennoot, Vinken Recruitment selecteert de juiste kandidaat.

Niet alleen opleiding en ervaring, maar ook persoonlijkheid en ambitie bepalen of een kandidaat geschikt is als uitbreiding op het bestaande team.
Omdat ik ook ervaring heb als corporate recruiter bij een accountantskantoor, weet ik wat er voor een opdrachtgever belangrijk is en prettig werkt in de samenwerking.

Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking om onze manier van werken toe te lichten. Daardoor kan ik een goed beeld vormen van het kantoor en de wensen zodat ik mijn werkwijze kan afstemmen op de vraag.

WAAROM VINKEN RECRUITMENT?
 

  • Persoonlijk: een langdurige en prettige samenwerking is mijn uitgangspunt. De doelstelling is om opdrachtgevers zo goed mogelijk te leren kennen, waardoor de samenwerking efficiënt verloopt en we in de toekomst als partners kunnen samenwerken. Mijn opdrachtgever kan zich richten op de dienstverlening en ik zoek naar de juiste medewerkers voor uw kantoor.
  • Servicegericht: ik stem mijn werkwijze zoveel mogelijk af op de behoefte van mijn opdrachtgevers.
  • Specialist: door jarenlange ervaring in recruitment voor, en bij, accountants- en belastingadvieskantoren, ben ik in staat om de juiste kandidaten te selecteren. Doordat ik mij enkel richt op deze branche, sta ik in contact met talloze professionals die werkzaam zijn als accountant, belastingadviseur of salarisadministrateur.
  • Professioneel: ik werk discreet en houd opdrachtgevers goed op de hoogte van de voortgang, zodat men precies weet wat ik voor ze doe.

WERVING & SELECTIE
 

Na een kennismakingsgesprek met de organisatie stel ik een profiel op van de ideale kandidaat voor de vacature. Vervolgens zet Vinken Recruitment haar social media kanalen in om de vacature zichtbaar te maken en kandidaten te interesseren, en ga ik in gesprek met kandidaten uit mijn netwerk.
Hierbij kijk ik naar opleiding en werkervaring, maar ook naar iemands persoonlijkheid. Zoekt u de commerciële adviseur die de bespreking voert bij uw klant of bent u juist op zoek naar een collega die de interne processen stroomlijnt en optimaliseert? Op basis van gesprekken selecteert Vinken Recruitment de juiste kandidaten, die direct in dienst kunnen treden. 

INTERIMOPLOSSING
 

Ook voor tijdelijke ondersteuning biedt Vinken Recruitment een oplossing. Of er nu een zieke medewerker tijdelijk vervangen moet worden, een zwangerschapsverlof moet worden overbrugd of de piekuren in 'busy season' opgevangen moeten worden, ik bied hiervoor de mogelijkheden. Het kantoor staat in contact met een netwerk van interim professionals die direct in kunnen springen in de organisatie. Dit zijn professionals met jarenlange ervaring, zodat zij na een zeer korte inwerkperiode de werkzaamheden kunnen overnemen. 

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

De eerste stap naar je nieuwe carriere