Vinken Recruitment

persoonlijk advies

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar

Opdrachtgevers in accountancy- en belastingadviesbranche 
 

Mijn werkwijze
 

Vinken Recruitment heeft jarenlange ervaring in de accountants- en belastingadviesbranche, waardoor ik u kan ondersteunen bij het optimaliseren van de personele bezetting. Ik weet hoe belangrijk het is dat de juiste kandidaten geselecteerd worden, zodat u zich kunt richten op andere werkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar een starter, een specialist, een manager of een vennoot? Vinken Recruitment selecteert de juiste kandidaat.

Niet alleen opleiding en ervaring, maar ook persoonlijkheid en ambitie bepalen of een kandidaat geschikt is als uitbreiding op het bestaande team.
En doordat ik ook ervaring heb als corporate recruiter bij een accountantskantoor, weet ik wat voor u als opdrachtgever belangrijk is en prettig werkt in de samenwerking.

Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking bij u op kantoor om mijn werkwijze toe te lichten. Daardoor kan ik een goed beeld vormen van uw kantoor en uw wensen zodat ik mijn werkwijze kan afstemmen op uw behoefte.
 

Waarom Vinken Recruitment?
 

  • Persoonlijk: een langdurige en prettige samenwerking is mijn uitgangspunt. De doelstelling is om u als opdrachtgever zo goed mogelijk te leren kennen, waardoor de samenwerking efficiënt verloopt en we in de toekomst als partners kunnen samenwerken. U kunt zich richten op de dienstverlening en ik zoek naar de juiste medewerkers voor uw kantoor.
  • Servicegericht: ik stem mijn werkwijze zoveel mogelijk af op uw behoefte.
  • Specialist: door jarenlange ervaring in recruitment voor en bij accountants- en belastingadvieskantoren, ben ik in staat om de juiste kandidaten te selecteren. Doordat ik mij enkel richt op deze branche, sta ik in contact met talloze professionals die werkzaam zijn als accountant, belastingadviseur of salarisadministrateur.
  • Professioneel: ik werk discreet en houd u goed op de hoogte van de voortgang, zodat u precies weet wat ik voor u doe.
     

Werving & selectie:
 

Na een kennismakingsgesprek met uw organisatie stel ik een profiel op van de ideale kandidaat voor de vacature. Vervolgens zet Vinken Recruitment haar social media kanalen in om de vacature zichtbaar te maken en kandidaten te interesseren en ga ik in gesprek met kandidaten uit mijn netwerk.
Hierbij kijk ik naar opleiding en werkervaring, maar ook naar iemands persoonlijkheid. Zoekt u de commerciële adviseur die de bespreking voert bij uw klant, of bent u juist op zoek naar een collega die de interne processen stroomlijnt en optimaliseert? Op basis van gesprekken selecteert Vinken Recruitment de juiste kandidaten, die direct bij u in dienst kunnen treden. 
 

Interimoplossing:
 

Ook voor tijdelijke ondersteuning biedt Vinken Recruitment een oplossing. Of u nu een zieke medewerker tijdelijk wilt vervangen, een zwangerschapsverlof wilt overbruggen of de piekuren in 'busy season' wilt opvangen, ik bied hiervoor de mogelijkheden. Het kantoor staat in contact met een netwerk van interim professionals die direct in kunnen springen in uw organisatie. Dit zijn professionals met jarenlange ervaring, zodat zij na een zeer korte inwerkperiode de werkzaamheden kunnen overnemen. 

Vinken Recruitment

Direct contact

Kan ik je nog ergens mee van dienst zijn? Neem contact op met Vinken Recruitment!

040 - 845 66 58

info@vinkenrecruitment.nl

Neem contact op

De eerste stap naar je nieuwe carriere