Vinken Recruitment

Persoonlijke aanpak

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar

Interim professionals in accountancy- en belastingadviesbranche 

MIJN WERKWIJZE
Ben je als zelfstandig ondernemer werkzaam in de accountancy- en belastingadviesbranche? Of overweeg je om de overstap te maken van een loondienstverband naar het ondernemerschap? Dan ben je bij Vinken Recruitment aan het juiste adres.

Sinds 2007 ondersteun ik kantoren bij de invullen van posities in loondienstverband en interimopdrachten. De invulling van posities in loondienstverband verloopt tegenwoordig vanuit www.finchonline.nl en ik richt me enkel nog op interimopdrachten bij kantoren in Zuid-Oost Nederland. Ik nodig je graag uit voor een kop koffie om kennis te maken. Mijn werkwijze is persoonlijk, betrokken en professioneel, maar dat laat ik je graag zelf ervaren. En ik ben, in tegenstelling tot andere kantoren, transparant in de marge.

Na een kennismaking bekijken we samen welke opdrachten passen bij je ervaring en wensen en plan ik een gesprek tussen jou en het kantoor. Mocht je liever eerst zelf informatie ontvangen over passende opdrachten, voordat we in gesprek gaan? Maak dan in 1 minuut een zoekopdracht aan op Job Alerts | Vinken Recruitment en ontvang nieuwe opdrachten meteen in je e-mail.

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

Vind je nieuwe opdracht