Sandra, belastingadviseur 
 

"Via mond-tot-mond reclame van twee personen die ik ken, kwam ik bij Vinken Recruitment terecht en ik ben erg tevreden over de dienstverlening.

Ten opzichte van de recruiters waar ik eerder contact mee heb opgenomen, merk ik namelijk dat Moniek voor zowel de klant als voor de werknemer zoekt naar een goede match. Bij andere recruiters kreeg ik vaak het gevoel dat hun eigen portemonnee op de eerste plaats stond en dat daarbij klant én medewerker werden vergeten. De aanpak van Moniek Vinken is veel sterker en de partijen waar ze mee samenwerkt hebben hier ook zeker voordeel van. Ik ben dan ook tevreden over het resultaat en ik heb het gevoel dat er goed gekeken is naar in hoeverre het een geslaagde match is voor beide partijen.

Ik zou Vinken Recruitment zeker aanraden omdat Moniek een toegevoegde waarde is in het zoeken naar een nieuwe functie. Dit komt door haar bekendheid met de markt en de persoonlijke aanpak van kijken naar wat iemands wensen zijn - zowel van klant als medewerker -  om vervolgens te zoeken naar mogelijkheden. Haar naam heb ik dan ook al een aantal maal genoemd." 
 

William, accountant RA
 

"Via een vacature advertentie ben ik bij Vinken Recruitment terecht gekomen. Het contact met Moniek Vinken verloopt prettig en vindt plaats op de juiste momenten. Ook bij het intakegesprek was er voldoende aandacht en tijd en werd er goed geluisterd naar wat ik zocht. Ik kreeg hierdoor het gevoel van oprechte betrokkenheid waardoor ik vertrouwen had in het advies dat Moniek mij gaf.

Ik heb nu eigenlijk precies het kantoor gevonden dat ik zocht en de match is van beide kanten perfect, dat hoor ik ook nog regelmatig van mijn nieuwe werkgever. Ik zou Vinken Recruitment dan ook zeker aanraden bij anderen."
 

Jamila Chenouf, salarisadministrateur
 

"Ik zag op een vacaturesite een vacature voor een salarisadministrateur. Daar heb ik op gereageerd en de contactgegevens van Vinken Recruitment stonden erbij. Ik heb gebeld en gevraagd of ik mijn cv mocht sturen. 

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening omdat ik binnen 24 uur werd teruggebeld en werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vanaf het begin is het contact met Moniek Vinken professioneel en op vriendelijke manier verlopen. Ik ben uiteindelijk voorgesteld bij een andere klant en ik ben daar ook aangenomen. Regelmatig werd ik telefonisch en via e-mail op de hoogte gehouden over eventuele sollicitaties.

Vanwege het zeer prettige contact zou ik Vinken Recruitment zeker aanraden."Sevinc Saygili-Toprak, fiscalist
 

"Aangezien ik Moniek Vinken al kende en we LinkedIn-connecties zijn, zag ik een bericht voorbij komen dat ze voor zichzelf begonnen is. Op die manier kwam ik bij Vinken Recruitment terecht.

Ik vind Moniek heel open en eerlijk overkomen en dat heeft mij vertrouwen gegeven in haar dienstverlening. Ook vond ik het heel prettig om geregeld wat van haar te horen. Persoonlijk contact spreekt mensen heel erg aan dus houden zo!

Over het resultaat ben ik erg tevreden. Eindelijk heb ik het bedrijf gevonden waar ik zowel aangiften als adviezen mag doen. Ik zou Vinken Recruitment dan ook aanraden omdat Moniek zo eerlijk overkomt en veel contact met je houdt, zo krijg je het gevoel dat ze er echt voor je is."

Vinken Recruitment

Direct contact

Kan ik je nog ergens mee van dienst zijn? Neem contact op met Vinken Recruitment!

040 - 845 66 58

info@vinkenrecruitment.nl

Neem contact op

De eerste stap naar je nieuwe carriere