Vinken Recruitment

senior recruiter

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar


Vinken Recruitment is opgericht omdat ik onderscheidend wil zijn in een persoonlijke bemiddeling van (assistent) accountants, (assistent) belastingadviseurs en salarisadministrateurs. Na jarenlange ervaring bij kleinere en grote, internationale intermediairs en bij een accountants- en belastingadvieskantoor heb ik besloten om de kennis en ervaring in te zetten in een gespecialiseerd kantoor.

Sinds 2007 is mijn kennis van de branche enorm gegroeid. Door gesprekken met vennoten, managers en HR adviseurs van kantoren enerzijds en met kandidaten die op zoek zijn naar een overstap anderzijds, krijg ik vanuit 2 zijden informatie over ontwikkelingen, obstakels, strategie, bedrijfsculturen, organisatiestructuren en arbeidsvoorwaarden. Daarmee maakt Vinken Recruitment overeenkomsten en verschillen inzichtelijk en zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Waar haal ik mijn voldoening uit? Wanneer ik jou als professional kan helpen met het maken van de juiste keuze. Dat kan betekenen dat je over een bestaande vacature in gesprek gaat, maar dat kan ook betekenen dat je in gesprek raakt met een kantoor waar nog geen vacature bestaat, maar waar de mogelijikheid gecreëerd wordt op basis van een aantal overeenkomsten. De korte lijnen met de eindverantwoordelijken maken dit mogelijk.

Professionals

Of je als starter op zoek bent naar je eerste baan of als senior manager naar een eindverantwoordelijke positie binnen een kantoor? Graag deelt Vinken Recruitment haar netwerk in de accountants- en belastingadvieswereld met je, zodat je een juiste keuze kunt maken.

Bekijk hier de vacatures!
Neem contact op voor een gesprek!

Opdrachtgevers

Vanuit de ervaring als corporate recruiter bij een accountantskantoor, weet ik wat een opdrachtgever belangrijk vindt tijdens de wervingsprocedure. De samenwerking moet iets toevoegen en de selectie moet op de juiste manier gedaan worden.

In mijn enthousiasme ga ik altijd net een stap verder om een oplossing te vinden voor ieder vraagstuk. Ik kom uiteraard langs voor een kennismaking en zorg ervoor dat kandidaten die ik voordraag ook passen bij je vraagstuk. Vinken Recruitment is transparant en geeft uitgebreide informatie, zodat je als opdrachtgever een goede afweging kunt maken. 

Lees hier meer over mijn werkwijze.
Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Vinken Recruitment

Direct contact

Kan ik je nog ergens mee van dienst zijn? Neem contact op met Vinken Recruitment!

040 - 845 66 58

info@vinkenrecruitment.nl

Neem contact op

De eerste stap naar je nieuwe carriere