Vinken Recruitment

senior recruiter

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar

Over Moniek Vinken

In 2015 ben ik met Vinken Recruitment gestart omdat ik onderscheidend wil zijn in een persoonlijke bemiddeling van (assistent) accountants, (assistent) belastingadviseurs en salarisadministrateurs.

In 2007 ben ik in aanraking gekomen met recruitment in de accountancy- en belastingadviesbranche en dat bleek een schot in de roos. Het geeft me na al die jaren nog steeds heel veel voldoening dat je als recruiter het verschil kunt maken door ervoor te zorgen dat professionals op een plek terecht komen waar ze niet alleen nu, maar ook de komende jaren invulling kunnen geven aan hun gewenste ontwikkeling. En waardoor opdrachtgevers een volgende stap kunnen zetten richting de toekomst. Door de korte lijnen met de accountants- en administratiekantoren kan het zijn dat je over bestaande vacatures in gesprek gaat, maar het komt ook geregeld voor dat er nog geen vacature bestaat maar waar een mogelijkheid gecreëerd wordt op basis van een aantal overeenkomsten. 

Na jarenlange ervaring bij zowel een kleine als een grote internationale intermediair en bij een accountants- en belastingadvieskantoor, besloot ik om mijn kennis en ervaring in te zetten in een gespecialiseerd werving- en selectiekantoor. Sinds 2007 is mijn kennis van de branche enorm gegroeid. Door gesprekken met vennoten, managers en HR-adviseurs van kantoren enerzijds en met kandidaten die op zoek zijn naar een overstap anderzijds, krijg ik vanuit 2 zijden informatie over ontwikkelingen, obstakels, strategie, bedrijfsculturen, organisatiestructuren en arbeidsvoorwaarden. Daarmee maak ik overeenkomsten en verschillen inzichtelijk zodat de juiste keuze kan worden gemaakt.

Professionals

Of je als starter op zoek bent naar je eerste baan of als senior manager naar een eindverantwoordelijke positie binnen een kantoor? Graag deelt Vinken Recruitment haar netwerk in de accountants- en belastingadvieswereld met je, zodat je een juiste keuze kunt maken.

Bekijk hier de vacatures!
Neem contact op voor een gesprek!

Opdrachtgevers

Vanuit de ervaring als corporate recruiter bij een accountantskantoor, weet ik wat een opdrachtgever belangrijk vindt tijdens de wervingsprocedure. De samenwerking moet iets toevoegen en de selectie moet op de juiste manier gedaan worden.

In mijn enthousiasme ga ik altijd net een stap verder om een oplossing te vinden voor ieder vraagstuk. Ik kom uiteraard langs voor een kennismaking en zorg ervoor dat kandidaten die ik voordraag ook passen bij het vraagstuk. Vinken Recruitment is transparant en geeft uitgebreide informatie, zodat een opdrachtgever de juiste afweging kan maken. 

Lees hier meer over mijn werkwijze.
Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

De eerste stap naar je nieuwe carriere