Vinken Recruitment

senior recruiter

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar

Over Moniek Vinken

Sinds 2007 werk ik als consultant voor accountants- en belastingadvieskantoren en in 2015 ben ik met Vinken Recruitment gestart omdat ik onderscheidend wilde zijn in een persoonlijke bemiddeling van (assistent) accountants, (assistent) belastingadviseurs en salarisadministrateurs.

Sinds die tijd heb ik verschillende accountantskantoren ondersteund bij het invullen van vacatures voor zowel posities in loondienstverband als interimopdrachten. De afgelopen jaren zag ik de arbeidsmarkt in de accountancybranche en de behoeften van kantoren en professionals veranderen en besloot ik om mijn kennis en ervaring in te zetten in de ontwikkeling van een nieuwe, verbeterde dienstverlening. 

In samenwerking met een aantal accountantskantoren en professionals heeft dat geresulteerd in een online platform waar professionals kunnen ontdekken welke bedrijfscultuur het beste bij hun persoonlijkheid past en waar werkgevers continu zichtbaar kunnen zijn bij de doelgroep en hun onderscheidend vermogen goed in beeld kunnen brengen, om vervolgens met de kandidaten rechtstreeks in contact te kunnen treden en te besparen op werving- en selectiefees.
Dit platform vind je op www.finchonline.nl 

Ben je als professional op zoek naar een nieuwe werkgever? Wil je kijken of je als persoon bij een kantoor past? Ben je benieuwd welke klanten een kantoor bedient, hoe de teams zijn samengesteld of hoe het kantoor er vanbinnen uitziet? 

of

Ben je als werkgever op zoek naar nieuwe collega’s? Vind je het belangrijk dat nieuwe collega’s passen bij de cultuur van je kantoor? Wil je het liefst rechtstreeks met kandidaten in contact komen, zonder de tussenkomst van een werving- en selectiekantoor? Dan biedt Finch Online daarvoor de oplossing.

Dat betekent dat ik me vanuit Vinken Recruitment alleen nog richt op interimopdrachten bij accountants- en belastingadvieskantoren. 

INTERIM PROFESSIONALS

Ben je al zelfstandig ondernemer of overweeg je juist om deze stap te maken en wil je meer weten over de interimopdrachten, nu of in de toekomst? 

Bekijk hier de opdrachten
Neem contact op voor een gesprek

OPDRACHTGEVERS

Is er sprake van onderbezetting in je team? Kun je ondersteuning gebruiken totdat je vacature ingevuld is? Of zoek je extra capaciteit in de piekperiode, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van controleopdrachten?

In mijn enthousiasme ga ik altijd net een stap verder om een oplossing te vinden voor ieder vraagstuk. Ik kom uiteraard langs voor een kennismaking en zorg ervoor dat kandidaten die ik voordraag ook passen bij het vraagstuk. Vinken Recruitment is transparant en geeft uitgebreide informatie, zodat een opdrachtgever de juiste afweging kan maken. 

Lees hier meer over mijn werkwijze.
Neem contact op voor het maken van een afspraak.

 

 

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

Vind je nieuwe opdracht