Borja, belastingadviseur
 

Dankzij Moniek van Vinken Recruitment heb ik, midden in de coronatijd, een hele leuke baan weten te vinden als belastingadviseur. Moniek is erg vlot in de kennismaking en weet op een leuke manier de juiste vragen te stellen. 

Na onze eerste kennismaking heeft ze uitgebreid de tijd genomen om een goede profielschets te maken, waarna ze deze heeft verspreid onder haar contacten bij passende werkgevers in de regio. Ik merkte daarbij dat Moniek heel snel kon schakelen tussen potentiële werkgevers en mij als kandidaat. Er volgde al snel een eerste en tweede gesprek waarbij Moniek gedurende het hele proces nauw betrokken bleef.

Ook nadat ik was aangenomen, nam Moniek regelmatig even contact op om te vragen hoe het ging en of ik goed op mijn plek zat bij het nieuwe bedrijf. Ik wil Moniek dan ook van harte aanbevelen!
 

Nikki, senior salarisadministrateur 
 

In mijn zoektocht naar een nieuwe passende functie kwam ik, na reeds contact te hebben gehad met verschillende recruiters, in contact met Moniek Vinken. En zij maakte het verschil! 

Moniek is heel toegankelijk en vriendelijk. Ze luisterde oprecht aandachtig naar mijn verhaal over voorgaande werkomgevingen. Zij relativeerde zaken en luisterde goed naar mijn wensen in wat ik zocht in een nieuwe functie en werkgever. Ze is stipt, doortastend en kwam alle afspraken na. Ze hield de vinger aan de pols door niet enkel voor de “match” het contact te onderhouden maar ook daarna, toen ik inmiddels in mijn nieuwe functie aan de gang was. Ze adviseerde en gaf tips zonder daar dwingend in te worden. Absoluut positief onderscheidend ten opzichte van andere recruitmentbureaus.

Ik heb weer een leuke passende functie, bij een fijne werkgever en met leuke collega’s. Alle dank voor jouw prettige bemiddeling daarin Moniek!
 

Esther, aankomend accountant
 

Moniek heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Bij het zoeken van een nieuwe werkgever heeft ze samen met mij gekeken naar de aspecten die ik belangrijk vind bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. 

De goede gesprekken met Moniek hebben ervoor gezorgd dat ik hele fijne sollicitatiegesprekken heb gehad. Uit deze gesprekken is gebleken dat Moniek heel goed heeft gekeken naar hoe ik ben als persoon en welke werkgevers bij mij zouden kunnen passen. Dit heeft erin geresulteerd dat ik nu een hele leuke functie heb gekregen bij een werkgever die echt bij mij past.

Ik ben Moniek dankbaar voor de fijne gesprekken en de tijd die ze heeft genomen, zodat ik nu weer met plezier naar het werk ga.
 

Riëtta, assistent accountant   
 

Via mijn dochter kwam ik in contact met Vinken Recruitment. Een medewerker van het kantoor waar mijn dochter werkt, had goede ervaringen met Moniek Vinken.

Vorig jaar is het contact tot stand gekomen. Het was een vrijblijvend gesprek wat erg prettig verliep. Het was informeel en ze had een luisterend oor en oprecht belangstelling waardoor ik haar respecteerde en vertrouwde. Vorige maand nam ik contact met Moniek op, het was fijn dat ze meteen wist wie ik was. Ze vroeg direct hoe het met mij ging en ik informeerde haar dat ik een nieuwe uitdaging zocht. Een dag later had ze al een gesprek voor mij geregeld. Ze wist precies wat bij mij paste.

Ik heb nu eigenlijk exact het kantoor gevonden waar ik naar op zoek was. Ik zou Vinken Recruitment zeker aanraden bij anderen, Moniek is oprecht betrokken en geïnteresseerd. Dank je Moniek!
 

Ineke, assistent accountant 
 

Via een vacature-advertentie ben ik bij Vinken Recruitment terecht gekomen. Ik heb vooraf nog even getwijfeld of ik op de vacature zou reageren, juist omdat ik een beetje huiverig stond tegenover recruitment.

Gelukkig heb ik wel gereageerd, en werd ik vervolgens aangenaam verrast door de snelheid waarmee Moniek contact opnam en de voortvarendheid waarmee een afspraak voor het intakegesprek was gemaakt. Dat gesprek heb ik ervaren als prettig, open, eerlijk en betrokken, waarbij Moniek alle tijd en aandacht voor mij had. Uit haar verslag daarvan kon ik opmaken dat ze snel en vakkundig een goede inschatting van mijn capaciteiten, werkervaring en wensen had gemaakt. Daarnaast was ze duidelijk bekend met bedrijven in de accountancysector, waardoor ze vlug kon inschatten waar iemand het beste tot zijn/haar recht zou kunnen komen, zich thuis zou voelen en (indien gewenst) verder zou kunnen ontwikkelen.

Wat ik heel erg op prijs heb gesteld, is haar vertrouwelijkheid; dat gegevens niet werden gedeeld zonder vooraf overleg en goedkeuring mijnerzijds. Verder kreeg ik het gevoel dat Moniek oprecht zocht naar de beste match voor zowel mijzelf als de werkgever. Ze gaf tips en adviezen voor het sollicitatiegesprek en er was contact en feedback achteraf. Door het regelmatige contact was ik telkens op de hoogte en door haar manier van werken kreeg ik echt vertrouwen in de adviezen die Moniek gaf.

Voor mij is Vinken Recruitment echt van toegevoegde waarde geweest in het vinden van een nieuwe werkgever die bij mij past, en ik zal anderen Vinken recruitment zeker aanraden.

 

Vincent Maessen, internationaal belastingadviseur
 

"Ik was na een baan in het buitenland toe aan een baan in Nederland, en kwam via de website van Vinken Recruitment bij Moniek terecht. Ondanks dat de eerste gesprekken alleen telefonisch konden, wist Moniek me goed in te schatten en enkele geschikte opties voor te leggen.

Ik had een voorkeur voor een specifieke vacature, maar Moniek overtuigde me breder te zoeken, en dat leverde twee zeer goede gesprekken op. Uiteindelijk was het een dubbeltje op zijn kant welke ik zou kiezen. Moniek gaf aan dat mijn voorkeur misschien niet de beste match zou zijn op basis van haar ervaring.

Ik heb het advies van Moniek opgevolgd, en achteraf bleek dat een uitstekende keuze. Uiteindelijk is haar ervaring, en kennis van de sollicitanten en de bedrijven, doorslaggevend bij het maken van een goede match. Daar ben ik Moniek enorm dankbaar voor, en ik kan Vinken Recruitment dan ook zeker aanraden!"

 

Jordy Jakobs, assistent accountant
 

"In mijn zoektocht naar een bijpassende baan naast mijn studie tot accountant, gebruikte ik LinkedIn als medium. Naar aanleiding van een vacature betreffende assistent accountant, kwam ik bij Vinken Recruitment terecht.

Ik ben uitermate tevreden met de dienstverlening. In het eerste kennismakingsgesprek luisterde Moniek goed naar mijn wensen en ambities. Daarbij maakte ze op basis van de voorgenoemde elementen een schets van mijn profiel en introduceerde ze mij bij mijn huidige werkgever. Bovendien vond (en vind) ik de communicatie met Moniek optimaal en kan ik altijd met vragen bij haar terecht.

De tips die ze gaf tijdens het fysieke kennismakingsgesprek hebben mij enorm geholpen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik vervolgens aangenomen werd. Tot op heden heb ik het daar hartstikke naar mijn zin. Ik zou iedereen Vinken Recruitment dan ook aanraden als tussenpersoon."

 

Sandra, belastingadviseur 
 

"Via mond-tot-mond reclame van twee personen die ik ken, kwam ik bij Vinken Recruitment terecht en ik ben erg tevreden over de dienstverlening.

Ten opzichte van de recruiters waar ik eerder contact mee heb opgenomen, merk ik namelijk dat Moniek voor zowel de klant als voor de werknemer zoekt naar een goede match. Bij andere recruiters kreeg ik vaak het gevoel dat hun eigen portemonnee op de eerste plaats stond en dat daarbij klant én medewerker werden vergeten. De aanpak van Moniek Vinken is veel sterker en de partijen waar ze mee samenwerkt hebben hier ook zeker voordeel van. Ik ben dan ook tevreden over het resultaat en ik heb het gevoel dat er goed gekeken is naar in hoeverre het een geslaagde match is voor beide partijen.

Ik zou Vinken Recruitment zeker aanraden omdat Moniek een toegevoegde waarde is in het zoeken naar een nieuwe functie. Dit komt door haar bekendheid met de markt en de persoonlijke aanpak van kijken naar wat iemands wensen zijn - zowel van klant als medewerker -  om vervolgens te zoeken naar mogelijkheden. Haar naam heb ik dan ook al een aantal maal genoemd." 
 

William, accountant RA
 

"Via een vacature advertentie ben ik bij Vinken Recruitment terecht gekomen. Het contact met Moniek Vinken verloopt prettig en vindt plaats op de juiste momenten. Ook bij het intakegesprek was er voldoende aandacht en tijd en werd er goed geluisterd naar wat ik zocht. Ik kreeg hierdoor het gevoel van oprechte betrokkenheid waardoor ik vertrouwen had in het advies dat Moniek mij gaf.

Ik heb nu eigenlijk precies het kantoor gevonden dat ik zocht en de match is van beide kanten perfect, dat hoor ik ook nog regelmatig van mijn nieuwe werkgever. Ik zou Vinken Recruitment dan ook zeker aanraden bij anderen."
 

Jamila Chenouf, salarisadministrateur
 

"Ik zag op een vacaturesite een vacature voor een salarisadministrateur. Daar heb ik op gereageerd en de contactgegevens van Vinken Recruitment stonden erbij. Ik heb gebeld en gevraagd of ik mijn cv mocht sturen. 

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening omdat ik binnen 24 uur werd teruggebeld en werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vanaf het begin is het contact met Moniek Vinken professioneel en op vriendelijke manier verlopen. Ik ben uiteindelijk voorgesteld bij een andere klant en ik ben daar ook aangenomen. Regelmatig werd ik telefonisch en via e-mail op de hoogte gehouden over eventuele sollicitaties.

Vanwege het zeer prettige contact zou ik Vinken Recruitment zeker aanraden."S. S., fiscalist
 

"Aangezien ik Moniek Vinken al kende en we LinkedIn-connecties zijn, zag ik een bericht voorbij komen dat ze voor zichzelf begonnen is. Op die manier kwam ik bij Vinken Recruitment terecht.

Ik vind Moniek heel open en eerlijk overkomen en dat heeft mij vertrouwen gegeven in haar dienstverlening. Ook vond ik het heel prettig om geregeld wat van haar te horen. Persoonlijk contact spreekt mensen heel erg aan dus houden zo!

Over het resultaat ben ik erg tevreden. Eindelijk heb ik het bedrijf gevonden waar ik zowel aangiften als adviezen mag doen. Ik zou Vinken Recruitment dan ook aanraden omdat Moniek zo eerlijk overkomt en veel contact met je houdt, zo krijg je het gevoel dat ze er echt voor je is."

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

Vind je nieuwe opdracht