RSM - PERNILLE KELDERMAN
 

Nieuwe toppers werven en het behouden van onze toppers, daar houden wij ons dagelijks mee bezig.

Voor bepaalde rollen binnen onze organisatie zoeken wij bewust de samenwerking met Moniek op en deze samenwerking staat inmiddels een aantal jaar als een huis. Ze kent RSM erg goed, brengt dit ook met het juiste gevoel over op kandidaten en kan daardoor ook goed oordelen wie een goede match zou kunnen zijn met onze organisatie. Want de markt waar wij ons in bevinden is een uitdagende markt en dat weet Moniek als geen ander.

We hebben regelmatig contact met elkaar om een update te geven en daarin zie je ook de persoonlijke kracht van Moniek terugkomen. Ruimte voor persoonlijke aandacht, humor, maar ook vooruit kijken naar de volgende stappen. Precies die punten, zoals wij die ook toepassen in onze werving, bevestigen iedere keer weer hoe toegewijd Moniek is aan haar job. 

Een hele plezierige en zeer gewaardeerde samenwerking, niet met een bureau, maar met een persoon!
 

JOANKNECHT - AFKE VERSTEEG & LONNEKE VAN LOON - VAN BAVEL
 

Het aantrekken en behouden van talent is een belangrijk onderwerp waar wij in de praktijk dagelijks mee te maken hebben. Naast de activiteiten die wij zelf ondernemen om onze doelgroep te bereiken, hebben wij sinds enkele jaren een intensieve samenwerking met Moniek en Erik van Vinken Recruitment.

De samenwerking met hen ervaren wij als zeer prettig en persoonlijk. Beiden zijn open, oprecht geïnteresseerd en luisteren goed. Door onze jarenlange samenwerking kennen zij onze organisatie en kunnen zij op voorhand een goede inschatting maken of een kandidaat wel of niet bij ons past, alvorens deze voor te stellen. Wij zien Vinken Recruitment écht als een verlenging van onze interne HR afdeling als het gaat om het in contact komen met talenten. Wij geloven in: "Samen maken we toekomst. Samen met Vinken Recruitment!"
 

SCAB ACCOUNTANTS & ADVISEURS -  ELLEN VAN ES
 

Voor SCAB Accountants & Adviseurs telt al 47 jaar maar één ding: ondernemers moeten op een eenvoudige manier kunnen doen wat hen boeit: ondernemen. Wij faciliteren (bouw)ondernemers bij hun bedrijfsvoering en wij geloven in een compleet pakket aan ondersteunende diensten voor onze klanten. Om deze dienstverlening zo goed mogelijk tot uitvoering te kunnen brengen, is SCAB continu bezig met het zoeken naar en het behouden van de juiste mensen op de juiste plek. 

Bij onze zoektocht naar nieuwe collega’s worden we sinds een aantal jaar ondersteund door Vinken Recruitment. Zij zijn inmiddels een verlengstuk en uithangbord van onze organisatie geworden. Ze beschikken over ruime kennis en ervaring in accountancy en belastingadvies waardoor ze precies weten wat er in de markt speelt. Door de persoonlijke aanpak van Moniek en Erik kunnen zij goed inschatten of er een mogelijke match is tussen SCAB en de sollicitant. Dit gecombineerd met jarenlange ervaring in de recruitment én snelle handelswijze maakt Vinken Recruitment een waardevolle partner voor SCAB.
 

WESSELMAN ACCOUNTANTS & ADVISEURS - LIDWIEN VERBAKEL & MAARTJE VAN EMMERIK


Alweer een paar jaar geleden kwamen we in contact met Vinken Recruitment. Na een prettige kennismaking met Moniek Vinken, wisten wij dat zij Wesselman en onze branche ‘snapt’. Een voorname reden voor ons om samen te werken. Daarnaast heeft Moniek kennis van de arbeidsmarkt, staat ze voor haar visie op werving & selectie (waar wij ons goed in kunnen vinden) en is ze een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

We hebben regelmatig contact met Moniek over de stand van zaken: wat speelt er, wat zijn onze vacatures, waar ligt onze prioriteit? Maar vooral welke kandidaten altijd welkom zijn bij ons. Immers, een goede kandidaat die bij Wesselman kan excelleren, kan ook onze ondernemers laten excelleren. Moniek voelt goed aan wanneer een kandidaat bij ons kantoor past en stelt deze dan aan ons voor. Je merkt dat ze weet wat de kennis en ervaring van een kandidaat moeten zijn, maar wat nog veel belangrijker is, is dat ze ook een ‘Wesselman / -vrouw’ voorstelt. Je merkt in een eerste gesprek met de kandidaat, dat Moniek onze organisatie goed weet over te brengen. Kandidaten hebben een correct beeld van, en goed gevoel bij, Wesselman als ze met ons in gesprek gaan. Tijdens wervings- en selectietrajecten is Moniek flexibel en zorgvuldig. Ieder traject is weer maatwerk, maar daardoor niet minder efficiënt of effectief.

Onlangs hebben we kennis gemaakt met Erik van Grinsven. Wij zijn ervan overtuigd dat ook hij ervoor zorgt dat we nog lang prettig blijven samenwerken met Vinken Recruitment.

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

Vind je nieuwe opdracht