Aangepaste werkwijze vanwege COVID-19

Wanneer je via Vinken Recruitment op zoek gaat naar een nieuwe baan, nodigen we je altijd uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor of op locatie, tijdens of na werktijd.

Aangepaste werkwijze vanwege COVID-19

Dat doen we omdat wij erin geloven dat je in een persoonlijk gesprek nog beter in kunt zoomen op gemaakte keuzes en wensen ten aanzien van de toekomst. Wij willen je graag leren kennen en tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat je ons, en onze werkwijze, leert kennen.

Sinds 1,5 week hebben we echter besloten om alle gesprekken om te zetten naar WhatsApp, Microsoft Teams of Skype. Gezondheid gaat boven alles en op deze manier kunnen gesprekken toch doorgaan. Ook onze opdrachtgevers hebben het beleid aangepast en bij de meesten maak je nu op deze manier kennis met je leidinggevende. Het is de eerste paar minuten even wennen misschien, maar de eerste ervaringen zijn positief.

Wij zijn ook nu gewoon bereikbaar (vanuit huis weliswaar) en we hopen uiteraard dat we op korte termijn weer over kunnen gaan naar de gesprekken op (onze) locatie.

In de tussentijd: pas goed op jezelf en elkaar!

Geplaatst op: 23-03-20

Deel dit bericht:

De eerste stap naar je nieuwe carriere