Vinken Recruitment

Persoonlijke aanpak

Vinken Recruitment

branchespecialist

Vinken Recruitment

's avonds bereikbaar

Professionals in accountancy- en belastingadviesbranche 
 

MIJN WERKWIJZE 


Hoe zie jij jouw carrière pad? Vanuit dit perspectief kijkt Vinken Recruitment naar jouw mogelijkheden in de markt. Als professionele sparringpartner in de accountancy- en belastingadviesbranche kijk ik naar wat jij nodig hebt in je ontwikkeling. We bespreken welke stappen jij wilt doorlopen om uiteindelijk daar te komen waar je wilt zijn.

Vinken Recruitment heeft jarenlange ervaring in deze branche (als intermediair en corporate recruiter) en ik ben altijd aanspreekpunt geweest voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Ik weet dat het wereldje klein is, daarom ga ik zeer discreet te werk. De samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en ik nodig je graag uit voor een kop koffie om kennis te maken en te sparren over je mogelijkheden. Mijn werkwijze is persoonlijk, betrokken en professioneel, maar dat laat ik je graag zelf ervaren.

Na een kennismaking bekijken we samen welke mogelijkheden het beste passen bij je ervaring, wensen en ambitie. Vinken Recruitment heeft intensief contact met haar opdrachtgevers; ik weet precies waar ze nu naar op zoek zijn, maar ken ook de posities die in de toekomst gaan ontstaan. Heb je interesse in één van deze mogelijkheden, dan begeleid ik je tijdens het gehele sollicitatieproces. Denk aan het anoniem onderzoeken van de mogelijkheden, sollicitatietips, het plannen van afspraken – zodat je niet gestoord wordt tijdens werktijd – en momenten om te sparren over de (arbeidsvoorwaardelijke) gesprekken. Mijn werkwijze stem ik volledig af op jouw behoefte!

En niet alleen voor posities in loondienstverband biedt Vinken Recruitment mogelijkheden. Ben je als zzp'er of interimmer op zoek naar een tijdelijke opdracht? Ook dan kun je met Vinken Recruitment in gesprek om je wensen en ervaring te bespreken, zodat de juiste opdracht onder je aandacht gebracht wordt.

SOLLICITATIEPROCEDURE
 

Stap 1: SOLLICITEER
Reageer via het sollicitatieformulier of stuur een open sollicitatie en binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie.

Stap 2: KENNISMAKINGSGESPREK
Bij voldoende aanknopingspunten, nodig ik je uit voor een kennismaking en gaan we in gesprek over je gemaakte keuzes, je wensen en ambities en je verschillende mogelijkheden.

Stap 3: INTRODUCTIE BIJ OPDRACHTGEVER
Ik introduceer je bij de besproken opdrachtgever(s).

Stap 4: GESPREKKEN BIJ OPDRACHTGEVER(S)
Heeft de opdrachtgever interesse in een gesprek, dan start de vervolgfase. Afhankelijk van de opdrachtgever vinden er enkele gesprekken plaats en eventueel een assessment. Vinken Recruitment begeleid je tijdens het gehele proces, ik plan je afspraken en zorg voor een goede voorbereiding en terugkoppeling.

Stap 5: EEN MOOIE NIEUWE STAP?

Direct contact

Vinken Recruitment

Moniek Vinken
moniek@vinkenrecruitment.nl
Tel: 06-48522190

Neem contact op

De eerste stap naar je nieuwe carriere