Meerhoven24 2019

Moe maar meer dan voldaan!!!  

Afgelopen weekend heeft Vinken Recruitment als sponsor, en ik als loper van team Aquajoggers, weer deelgenomen aan Meerhoven24, wat voor de laatste keer heeft plaatsgevonden.

Meerhoven24 2019

Een estafetteloop waarbij we met ons team 24 uur hardgelopen hebben voor Make-A-Wish Nederland. Een stichting die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan. Omdat we in ons team hebben gezien wat een wensdag voor een kind en het gezin betekent, waren we extra gedreven om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Naam

Het was fysiek zwaar, met veel emotie, maar er was vooral veel sportiviteit en gezelligheid. Het was een fantastisch weekend en het blijft lastig om met woorden te omschrijven hoe bijzonder het is om met ons team op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.

En ook dit jaar hebben we ons doel bereikt! We zijn eerste geworden en hebben het fantastische bedrag van ruim € 22.500,00 opgehaald. Alle sponsoren: ontzettend bedankt! Hiermee kan Stichting Make-A-Wish weer een aantal wensdagen van kinderen in vervulling laten gaan.

Naam

Naam

Geplaatst op: 13-09-19

Deel dit bericht:

De eerste stap naar je nieuwe carriere