Meerhoven24 2018

TROTS! De 1e plaats behaald!

Afgelopen weekend heeft Vinken Recruitment als sponsor, en ik als loper van team Aquajoggers, weer deelgenomen aan Meerhoven24. Een estafetteloop waarbij we als doel hadden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Een stichting die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan.

Meerhoven24 2018

Ik vind het belangrijk om als ondernemer maatschappelijk betrokken te zijn. En hoe leuk is het dan als je dit kunt combineren met een sportief evenement! Het was soms afzien tijdens het zoveelste rondje hardlopen (om 04.00 uur 's nachts bijvoorbeeld), maar er was vooral veel sportiviteit en gezelligheid. Het was een fantastisch weekend en het blijft lastig om met woorden te omschrijven hoe bijzonder het is om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.

En we hebben ons doel bereikt! We zijn eerste geworden en hebben het fantastische bedrag van €16.179,00 opgehaald. Alle sponsoren: ontzettend bedankt! Hiermee kunnen weer een aantal wensdagen van kinderen in vervulling gaan.

Vinken Recruitment Meerhoven24

Naam

Geplaatst op: 14-09-18

Deel dit bericht:

De eerste stap naar je nieuwe carriere